Over ons

Shana :

Ik ben Shana zaakvoerster van Hairartist. Ik heb mijn kappersopleiding gevolgd in het Berkenboom Instituut te Sint-Niklaas.
Hier heb ik ook een extra specialisatie afgemaakt als Hair Styliste. Om ervaring op te doen werkte ik ook steeds in het weekend tijdens mijn opleiding. Ondertussen heb ik al meer dan 15 jaar ervaring op de werkvloer. De zaak mag dit jaar in November 6 kaarsjes uitblazen. Mijn droom werd toen werkelijkheid. Een eigen salon. Kappen is mijn passie, ik was er door gefascineerd van kindsbeen af. Oja en die barbies moesten er aan geloven… Balayages , herensnit, kleurtechnieken , speciallekes en opsteken vind ik super fijn ! Naast mijn grote passie heb ik ook een super leuke man Peter en 2 super kids Amélie 8 jaar en Lewis 5 jaar. Dit alles samen maakt mijn dan ook een zeer gelukkige vrouw ! Tot gauw in onze stoel. Liefs Shana

P1055182

Tina :

Ik stel me even kort voor. Ik ben Tina Truyman, Samen met mijn vriend Robin hebben wij een huisje gebouwd waarin wij onze intrek zullen nemen. ik heb reeds 11 jaar ervaring in het kappersvak. Mijn specialiteit zijn balayages en herensnit. Ik leg de nadruk op de kleinste details. ik ben een perfectionist in hart en nieren. Dit is de 3 de keer dat ik met Shana samenwerk. Het voelt een beetje als thuiskomen. Wij gaan samen een mooie toekomst tegemoet gaan ! Onze creativiteit en creatie zullen jullie niet teleur stellen. Veel liefs en tot in onze kapperstoel !! Tina

P1055176

Algemene voorwaarden – Huisregels :

Voor nieuwe klanten die de EERSTE keer online een afspraak boeken, vraagt het systeem 50% aanbetaling. Omdat we echter te maken krijgen met no shows of laattijdige annuleringen zijn we genoodzaakt dit enkel de eerste keer te vragen. Je kan alsnog je afspraak verplaatsen via deze mail ( zie link onderaan ) tot 72u voor de geplande afspraak. Het voorschot blijft behouden. Bij het boeken van deze afspraak gaat u akkoord met onze huisregels.

Indien u niet tijdig annuleert of verplaatst verliest u het voorschot.

Bij no show voor vaste klanten die niet tijdig ( 72 u vooraf ) annuleren word er 50% van de gehele behandeling aangerekend.

Wij vinden dit niet leuk om zo een regels te moeten opstellen maar omdat we in het verleden ondervonden hebben dat er soms misbruik van gemaakt werd zijn we helaas genoodzaakt.

Btw : BE 078 7714 432